Oppussing av bad i Oslo

Oppussing av bad i Oslo | Har du et gammelt og slitt bad som er på tide å fornye? Oppussing av bad er gjerne en omfattende og kostbar prosess, men kan også bidra til å øke verdien på boligen. Derfor er det en god og nødvendig investering for de fleste.

Dersom du vurderer oppussing av bad Oslo, bør du lese videre. Hvordan kommer du egentlig i gang, og hva koster det?

Hva må du tenke på når du vurderer oppussing av bad i Oslo

I Oslo er det mange som planlegger å pusse opp badet. Prosessen er imidlertid nokså omfattende, og deler av arbeidet er ikke anbefalt å gjøre på egen hånd.

Dette inkluderer arbeid med å støpe gulv med varmekabler, membranarbeider, elektrisk arbeid og slukarbeid – for å nevne noe. Rør- og VVS-arbeid må i de fleste tilfeller gjøres av en rørlegger.

Det kan av den grunn være nyttig å få hjelp av en totalentreprenør som har spesialisert seg på oppussing av bad i Oslo. Du vil da få garanti for at arbeidet utføres i henhold til våtromsnormen og at alt arbeid dokumenteres.

En totalentreprenør for oppussing av bad vil kunne bistå med følgende ekspertise:

 • Murer
 • Elektriker
 • Flislegger
 • Snekker
 • Spesialist på våtrom
 • Rørlegger
Oppussing av bad i Oslo

Oppussing av bad i Oslo

Hvordan gjennomføre oppussing av bad i Oslo?

Det å pusse opp badet er en prosess som bør planlegges nøye. Først og fremst må det gamle badet rives, og det nye planlegges. Dette er oppgaver som kan være greit å få hjelp til.

Etter hvert må det nye badet også bygges opp, noe man i teorien kan gjøre selv (frem til membranlegging) om man er over gjennomsnittet handy. Men de fleste velger å få hjelp til hele prosessen, slik at resultatet blir best mulig.

Siste del av prosessen er kanskje den morsomste for mange, og handler om å sette sitt preg på badet. Fliser, dusjkabinett, speil, toalett og annet interiør kan gjøre baderommet unikt og lekkert.

 1. Riv det gamle badet
 2. Tegn nytt bad
 3. Lag basisen for det nye badet
 4. Ferdigstill badet med ønsket dusj, badekar, skap, speil etc.

Hva koster oppussing av bad i Oslo?

Pris for oppussing av bad Oslo kan variere en god del, noe som skyldes at mange forskjellige faktorer spiller inn. Både standard, størrelse og hva slags tjenester man tar i bruk spiller en sentral rolle.

De fleste er forberedt på at det å pusse opp et bad kan være forholdsvis dyrt. Men du kan i stor grad tilpasse oppussingen etter eget budsjett. Her er noen priseksempler for hva det i snitt koster for oppussing av bad i Oslo, basert på ønsket standard:

 • Standard bad: 279 000 kr
 • Premium bad: > 350 000 kr
 • Spa-bad: > 500 000 kr

La en totalentreprenør hjelpe deg med oppussingen

Baderomskompaniet er en total baderomsentreprenør som kan bistå med oppussing av bad i Oslo. Vi kan hjelpe deg med alt fra budsjettvennlige standardbad til premium eller spainspirerte baderom.

Velger du oss får du én kontakt og entreprenør å forholde deg til, noe som gjør prosessen oversiktlig og god. Vi bistår med alt fra murer, snekker og flislegger, til rørlegger, våtromsspesialist og elektriker.

Ønsker du hjelp til å pusse opp bad oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss. Du kan sende en epost eller ringe oss på 22 53 53 13.

Følg oss gjerne på Facebook.

© Baderomskompaniet AS - Utviklet av A. Stokke Consulting AS